Postări populare

duminică, 23 octombrie 2016

După război, mulți eroi



În această campanie electorală, la nenumăratele întâlniri cu alegătorii ne-am convins că Partidul Liberal și Mihai Ghimpu se bucură de susținerea cetățenilor. Tot mai mulți oameni conștientizează că Republica Moldova nu are viitor ca stat suveran și independent. Oamenii înțeleg și faptul că în cazul în care PL nu ar fi participat la guvernare, astăzi în Republica Moldova domnea haosul, iar Dodon și ceilalți tocători de bani veniți din Rusia prin off-shore aveau toate șansele să preia conducerea statului.
Din păcate și în această campanie se încearcă marginalizarea lui Mihai Ghimpu și a PL tocmai pentru că noi nu putem fi manipulați, șantajați, nu ne schimbăm viziunile în funcție de direcția din care bate vântul politicii regionale.
Ana Guțu a fost băgată în prezidențialele din această toamnă pentru a nu exista un candidat unic ce militează pentru Unire. Se dorește buimăcirea oamenilor și sustragerea a cât mai multe voturi de la Mihai Ghimpu, candidatul unionist veritabil. Câtă ipocrizie trebuie să aibă Guțu ca să îndemne toți cetățenii să se unească în condițiile în care ea nu a putut să facă același lucru măcar o singură dată, măcar într-un partid din care a făcut parte.  Poporul nostru nu scuipă acolo de unde a băut apă, iar pe trădători nu-i iartă, din aceste motive Guțu va deveni președinte când Republica Moldova se va uni cu Mozambique.
În societate a mai apărut o sperietoare – dezinformarea populației prin sondaje. Se încearcă acreditarea ideii că Mihai Ghimpu nu are șanse să treacă în turul doi al scrutinului și că toți unioniștii ar trebui să-și dea votul pentru Maia încă din primul tur. De unde atâta grijă, în condițiile în care Igor Dodon nu are de unde să acumuleze mai mult de 30% nici în al doilea tur de scrutin? Socialistul Dodon a declarat în cadrul unei conferințe că cei mai mari unioniști din Republica Moldova sunt Maia Sandu și Andrei Năstase. Oare această afirmație nu înseamnă că se încearcă dezbinarea forțelor unioniste de la noi?
Dacă despre furtul miliardelor din bănci ar fi atenționat și Maia, și Leancă, și Dodon, și alții, nu doar Mihai Ghimpu și PL, cu siguranță astăzi situația din domeniul bancar ar fi fost alta. Toți însă au tăcut, iar după război deja sunt mulți eroi.
 De fapt, se dorește marginalizarea Partidului Liberal și a lui Mihai Ghimpu prin obținerea unor rezultate cât mai modeste la aceste prezidențiale.
În Republica Moldova, datorită politicii lui Mihai Ghimpu și a Partidului Liberal, pentru prima oară avem posibilitatea să vorbim despre un candidat la funcția de președinte care își asumă Unirea cu Țara. Să-l  susținem pe Mihai Ghimpu, președintele care nu a trădat niciodată cauza națională și astfel vom face încă un pas spre realizarea visului nostru, al tuturor românilor – Reîntregirea Neamului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu