Postări populare

joi, 19 mai 2016

Ghinionul socialiștilor, NATO și referendumul

sursă foto: www.psrm.md


În ultima perioadă ghinionul se ține scai de socialiști.  S-au făcut de rușine atunci când strigau cu gură de șarpe că vin peste noi tancurile NATO și armata americană. Socialiștii au crezut, probabil, că americanii vor proceda ca și o parte din armata rusă care staționează în stânga Nistrului și nu mai vrea să plece acasă.  Nu prea au fost însă doritori de a li se alătura socialiștilor pentru a ne salva de NATO. Oaspeții de peste ocean au făcut schimb de experiență cu soldații noștri, au participat la lucrările de reconstrucție a unui drum de acces către mănăstirea Țigănești și s-au întors la ei acasă.
Tot mai puțini bătrâni și tineri rătăciți participă la evenimentele organizate de 9 mai, Ziua victoriei  pe care rușii și-au însușit-o. Astăzi, când avem acces la diverse surse de informare, când e limpede pentru toți cine luptă în Ucraina, socialiștilor și comuniștilor le este din ce în ce mai greu să joace cartea Moscovei la Chișinău.
Văzând că le fuge pământul de sub picioare și că au toate șansele să-și înfurie stăpânii de la răsărit, socialiștii au revenit iar la inițiativa lor răsuflată, cea de demitere a Primarului General prin referendum. Socialiștii  încearcă, până începe perioada estivală, să-și mai facă puțin capital electoral pe seama lui Dorin Chirtoacă.  
Într-adevăr, lipsă totală de imaginație. Probabil, socialiștii vor încerca să îi convingă pe chișinăuieni să voteze împotriva primarului Chirtoacă organizând  întâlniri cu alegătorii pe șoseaua Muncești, străzile Aleco Russo, Constantin Negruzzi, sau chiar pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Igor Dodon va susține o conferință de presă  pe strada pietonală și alta la stația de epurare.  Zinaida Greceanîi, de la tribuna instalată în Valea Morilor,  le va vorbi reprezentanților mass-media despre faptul că Dorin Chirtoacă este cel care a falimentat Banca de  Economii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu